Få fysisk kontakt med jorden!

august 6, 2018 Ymse

Jorden vår er helt fantastisk! Den gir oss akkurat det vi har behov for – mat, vann, ly, klima, medisin osv. Men visste du at fysisk kontakt med jorden, er bra for helsen din?

Påvirkning i dagliglivet

Vi mennesker blir daglig påvirket av elektromagnetisk stråling. Kroppen vår er som en antenne, vi trenger elektrisitet for at nervesystemet skal kunne sende signaler til hjernen som for oss til å tenke, føle og bevege oss. Men når kroppen genererer alt fra 10 til 100 millivolts, er det ikke da logsik at når du blir utsatt for så mye mer, at noe i kroppen kommer til å svikte? Hva skjer når en elektrisk komponent blir utsatt for for mye spenning? Det svikter. Kroppen er ikke balansert, og blir utsatt for ulike lidelser.

Vår verden i dag

På grunn av den måten vi lever på i dag, så er det desverre ikke mange som får nyte godt av jordens frie elektroner. Vi har sko som er lagt av gummi, som isolerer kroppen fra å motta disse elektronene som jorden gir. Du har sikkert merket den gode følelsen du får, når du går barbeint på stranden for eksempel. Det er rett og slett fordi kroppen mottar de frie elektronene som nøytraliserer cellene dine fra de frie radikalene. Personer som har mye frie radikaler, kan merke prossesen og kjenne at de blir friskere, ved å få bakkekontakt med jordoverflaten.

Fordelene er:

  • Bedre søvn
  • Sterkere immunforsvar
  • Bedre fordøyelse
  • Forebyggende mot Influensa
  • Bedre sirkulasjon av røde blodceller
  • Mindre betennelsesproblemer og leddsmerter

og mye mer

Enklere alternativer

Det er ikke sånn at du MÅ gå barbeint ut i naturen for å få disse frie negative elektronene. Ikke alle har mulighet til det, og derfor så finnes det flere alternativer. Men det er den naturlige og beste måten å få i seg disse frie elektronene i seg. Det er mulig å kjøpe seg en jordingsmatte. Det er mest praktisk å bruke jordingsmatte når en sitter foran pc eller når en skal sove.

Vil det virkelig påvirke helsen?

Det er jo egentlig bare å prøve det ut. Gjerne gå, stå eller sitt barbeint i hagen i 1 time, og se selv. Du kan også teste dette ved å måle med et multimeter og se forandringene som skjer når du for eksempel holder en mobiltelefon når du er jordet og når du ikke er det. Og det har blant annet blitt bevist for at dette virkelig styrker helsen din, både vitenskapelig og av andre mennesker som har gjort dette. Ikke mange som vet om dette, for de fleste i dag er ute etter å se forandringer som skjer fort og som er godt synlig utenfor. Men om du virkelig bryr deg om god helse, så er dette noe for deg!

blanche-lite