g3 Volt Snus – et sunnere alternativ til sigaretter?

desember 12, 2022 Helsevesenet

Helsemyndighetene har lenge varslet om farene ved å bruke snus. Som vi alle vet er røyking direkte livsfarlig og flere og flere prøver å slutte med sigaretter. Dette er som kjent alt annet enn enkelt. Etter mange år med nikotinavhengighet er det kun de færreste av oss som klarer å slutte tvert av. Et godt alternativ for å heller redusere nikotinbruken på en realistisk måte, er å gå over til snus. Men er snus like helseskadelig som sigaretter? Eller kan det være at det egentlig ikke foreligger nok dokumentasjon om dette? I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvilke fakta som faktisk foreligger om emnet.

Sigaretter eller snus – hvem er verstingen?

Vi vet alle at hverken bruk av g3 volt snus eller sigarettrøyking er bra for helsen vår. Men hvilke av dem er egentlig verst? Mange påstår at snus er like helseskadelig og gir like stor risiko for kreft som sigaretter gjør, mens andre stiller seg skeptisk til dette og mener tvert det motsatte er tilfelle. Det foreligger nemlig ikke tilstrekkelig med bevis for denne påstanden.

Snusbruk for røykestopp

Hvis du er en av oss som ønsker å kutte ut røyken helt, men synes det er vanskelig å bli kvitt denne giften, kan det å prøve g3 volt snus i stedet gjøre det lettere å redusere bruken av nikotin. Tenk over det. Hvis du bruker g3 volt kan du bli kvitt eller få redusert røykhoste og sparer lungene dine. Dermed vil du få bedre pust og det blir enklere å mosjonere.

Dette fører igjen til bedre kondisjon og bedre humør. Du vil også få forbedret søvn. Klærne dine lukter ikke røyk og du kan bruke snus hvor som helst – når som helst. Dette i motsetning til røykere som blir stadig mer og mer drevet ut på gaten etter at røykeloven trådte i kraft. Det er rett og slett ikke kult å røyke i dag!

Bestill snus hos Snus.com i dag

Hos Snus.com, som er den ledende leverandøren av fersk snus på nettet, finner du noe for enhver smak. Her kan du velge og vrake mellom mange ulike smaker og typer snus. Kanskje du foretrekker hvit snus? Eller hva med porsjonssnus eller løssnus? En spennende ting som tilbys her er at du kan komponere din egen snu! Finn den smaken du liker best og velg hvor mye vann og salt du vil at snusen skal inneholde.

Rask levering og gratis frakt på alle varer

Ved å gå over til snus i stedet for de farlige sigarettene, vil du nok redusere sjansene for å bli alvorlig syk. Selvfølgelig er verken snusing eller røyking bra for helsen, men snusen forårsaker nok færre helsemessige plager enn sigarettrøyking gjør. Snuser du vil det bli enklere å dra ut på lange sykkelturer i frisk luft i naturlige omgivelser og du vil bli en gladere person i en friskere kropp. På sikt kan du også velge å gå over til helt nikotinfri snus som også Snus.com tilbyr. Da har du faktisk klart å venne deg av med nikotinavhengigheten!

Helsevesenet

blanche-lite