Batterikapasitet er alt, særlig nå!

november 26, 2020 Uncategorized

Sykehus, leger, sykepleiere, sykehus spesialister av alle slag møter mye stress om dagen. Sykesenger kjempes for mange steder i verden, og Coronaviruset skaper tilstander jeg tror mange ikke noen gang hadde regnet med. Det startet med en person smittet med et nytt virus i Kina, og få måneder senere har vi full pandemi, og tilstander og kriser ingen har drømt om.

Annerledes, men mobilen viktigere enn noensinne

Smittevern reglene tar stadig nye vendinger for å beskytte og forsinke virusspredningen. Situasjonen endrer seg fortløpende, og det er viktig å få med seg virus oppdateringer. En god mobiltelefon med best mulig samsung batteri er nødvendig. I tillegg til siste kritiske sykdomstall, er mobiltelefonen særlig viktig for kontakt med familien og venner. Mange tjenester er blitt flyttet fra fysiske kontorer til tekniske løsninger på Internett. Med mobilen kan du sjekke inn når du trenger det, og mobilen kan være eneste mulighet til å holde kontakt med familiemedlemmer som rammes av viruset. Fysisk tilgjengelighet er ikke like enkelt siden sosial distansering er en av de første reglene vi fikk, sammen med god håndhygiene.

Sykepleie, trender og endringer

Det siste er bruk av munnbind i det offentlige rom, og flere butikker markerer lignende regler hos dem. Oppfordringen til å bruke nettbutikkene er stor. Et godt mobil batteri er noe som kreves for å ta hånd om ikke bare nettbutikker, skolearbeid og mer, men også for økningen av mobilbruk. Munnbind er allerede blitt en stor ting i USA med atskillig utvalg. De har brukt munnbind en stund, og allerede er det mange flotte munnbind å se. Det er ikke bare regler for håndvask, men også for hostehygiene, rengjøring, klesvask og munnbind. Husk også rengjøring av mobiltelefonen, og andre teknisk duppeditter! De er store kilder for bakterier og virus.

Glemselen er stor

Det er altfor ofte at det fort “glemmes” hvor smittsomt mange virus er. For nå, gjør handlingen via datamaskinen eller mobiltelefonen. Viktig forslag er å minimalisere “nødvendige” butikker. Prøv å begrense “må gjøre” til apotek og matbutikken. Heng en liten antibac på vesken din, og bruk den om butikken ikke har fyllt opp håndspriten de har for kunder. La munnbindet ditt dekke både nese og munn. Vi må huske at det beste smittevernet bryter kjeden av smitte. Følg instrukser for klesvask og rengjøring, og bruk noen minutter på mobilen din for å finne gode COVID-19 tips.

Kunnskap er makt, og vi trenger ikke se lenger tilbake enn til Svineinfluensaen i 2009 for å se hvor fort smittevern, og regler blir stuet bort bak i hodet et sted. Det skremmende er at sykepleiere, leger, og annet sykehuspersonale ikke er unntak fra denne regelen.

Hva betyr vaksine for Coronaviruset?

Selv om nyhetene melder om COVID-19 vaksine, fra blant annet Pfizer,så betyr ikke dette at smittevern reglene kan kastes ut vinduet. Vask hendene i minst 20 sekunder, og bruk varmt vann og såpe. Hold meters-avstand, og la festen med alle kjente og ukjente få en pause. Store ansamlinger av personer er ikke lov. Corona viruset er ingen spøk, og ikke noe du må ta lett på dette viruset. Alle må gjøre en innsats, og absolutt alle har et ansvar. Vern ikke bare deg selv, men og andre ved å følge smittevernreglene.  

blanche-lite